Menjava olja v avtomatskem menjalniku

S pomočjo posebne namenske naprave

Menjava olja za avtomatski menjalnik

Avtomatski menjalniki predstavljajo pri avtomobilu izredno pomemben del pogonskega sklopa, za katerega velja splošno prepičanje, da je to zaprta enota, ki ne potrebuje servisiranja ali kakršnih koli drugih posegov. 

Avtomobilski proizvajalci običajno zelo natančno predpišejo vzdrževanje avtomatskih menjalnikov v avtomobilih. Natančno sledenje navodilom zagotavlja dolgo in neproblematično življensko dobo. Avtomatski menjalniki običajno zahtevajo večjo količino olja (5 in več litrov), pri menjavi pa je priporočljivo tudi izpiranje vseh tlačnih kanalov.. So pa servisni intervali avtomatskega menjalnika občutno daljši od servisnega intervala motorja (3-5 krat), zato strošek gledano na življensko obdobje ni tako zelo pretiran.

Naš avtoservis je specializiran za menjavo olja v avtomatskem menjalniku po metodi kjer se s pomočjo specialne naprave za menjavo olja v avtomatskih menjalnikih zamenjamo celotno olje v menjalniku kot tudi v celotnem sistemu hladilnika in pretvorniku navora. Prednost take menjave je ta, da je olje zamenjajo v celotnem menjalniškem sistemu. Novo olje, se ne meša z starim oljem. Pred tem, se v menjalnik prilije posebno čistilno sredstvo, ki očisti  celoten sistem. Prednost je tudi, da se pri tej metodi porabi toliko olja, kot ga menjalnik zahteva.  Tako menjavo pa je možno opraviti zgolj s posebno namensko napravo, kot jo ima naš avtoservis,, ki prečrpava staro olje, očisti menjalnik in nato sproti dočrpava novo olje v sistem. 

{gallery}avtomehanika/naprava{/gallery}

Delovni čas

   pon. - čet.: 8:00 do 17:00

   petek: 8:00 do 15:00

Zaposlitev

Redno zaposlimo avtomehanika ali avtoelektrikarja z delovnimi izkušnjami. 

Prijave in informacije:

tel.: 041 634 558 ali trz@trz.si

AKCIJA - parkirni senzorji

parkirni senzorjiAkcijske cene kakovostnih parkirnih senzorjev z vgradnjo. Nudimo 3-letno jamstvo.

Avtoservis - AA boniteta odlicnosti