Avtoplin

VGRADNJA AVTOPLINSKIH SISTEMOV - VOZITE SE CENEJE

Vgradnja in servis vseh vrst avtoplinskih sistemov

autoplin shema napeljaveBistvena prednost avtoplina je 40-50% nižja cena. Vgrajujemo in servisiramo vse vrste avtoplinskih naprav: REG, Zavoli, Omegas, Mimgas, Prins, Emer, Lovato, Landi Renzo, Tomasetto Achille, TMS, Bigas, Emmegas, Omvl in ostali avtoplinski sistemi. Smo pooblaščena servisna točka za predelavo vašega avtomobila za pogon na plin z montažo plinskih naprav Zavoli in Plineks.

Pri vgradnji vseh avtoplinskih sistemov strankam pomagamo urediti tudi homolologacijo.

pineks servisna točkaAvtoservis TRZ je postal servisna točka, pooblaščen avtoservis za predelavo avta na plin - vgradnjo avtoplinskih sistemov servisne mreže Plineks.

V mreži servisnih točk Plineks vgrajujemo in servisiramo avtoplinske sisteme različnih proizvajalcev (Landi Renzo, Zavoli, Emer, Omvl, Tartarini, PRINS, BRC, E-Gas, Romano, KME, BRC, Mimgas, Stargas…) Strankam vedno priporočamo vgradnjo enega izmed vrhunskih avtoplin sistemov, ki je za posamezno vozilo najbolj primeren. Avtoplinski sistemi so v celoti prenosljivi v drugo vozilo, vbrizg goriva pa imajo v realnem času. Predelava je s tehničnega vidika razmeroma preprosta in ne zahteva nobene mehanske predelave na motorju.

 Predelava avtomobila na plin. Vgradnja avtoplinskih naprav z garancijo!
VOZITE SE CENEJE!

shema vgradnje avtoplinske napravePogonski sistem ozirmoma naprava za uporabo avtoplina se z najnovejšo tehnologijo lahko vgradi v vozila na bencinski pogon. Delovanje motorja je tišje in bolj mirno, avtomobili z direktnim vbrizgom pa praktično ne izgubijo na moči motorja. Pri pravilni in strokovni montaži avtoplinske naprave se vonj plina ne sme čutiti. Ob današnjih visokih cenah bencina, je odločitev za avoplin nedvomno najbolj ekonomsko in ekološko upravičena izbira.

shema avtoplinske napeljaveV našem servisu imamo dolgoletno tradicijo, strokovno znanje in neprecenljive izkušnje z vgradnjo različnih avtoplinskih sistemov. Poznamo in vgrajujemo praktično vse vrste avtoplinskih sistemov vodilnih evropskih proizvajalcev: REG, Zavoli, Omegas, Mimgas, Prins, Emer, Lovato, Landi Renzo, Tomasetto Achille, TMS, Bigas, Emmegas, Omvl ter ostali.

Pokličite nas, svetovali vam bomo pri izbiri najustreznejše avto plinske naprave za vaš tip avtiomobila.

Pripravimo vam najboljšo ponudbo in vam napravo strokovno vgradimo.

Avtoplin LPGAvtoplin je utekočinjen naftni plin (UNP), mešanica butana in propana, prilagojena za uporabo v vozilih. Običajno ga srečamo pod oznako LPG (Liquid Pertolium Gas). Zaradi izjemne ekonomike ter zelo ugodnih okoljskih lastnosti danes predstavlja eno najbolj razširjenih alternativ klasičnim naftnim gorivom.

  • znižanje stroškov goriva
  • podaljšanje življenjske dobe motorja
  • občutno zmanjšanje škodljivih emisij v okolje
  • tišje delovanje motorja
  • kratek rok amortizacije
  • varčnejši od uporabe bencina

Delovni čas

   pon. - čet.: 8:00 do 17:30

   petek: 8:00 do 15:00

Zaposlitev

Redno zaposlimo avtomehanika ali avtoelektrikarja z delovnimi izkušnjami. 

Prijave in informacije:

tel.: 041 634 558 ali info@trz.si

Pooblaščeni avtoplin servis

zavoli avtoplinske naprave

pineks avtoplinski sistemi

AKCIJA - parkirni senzorji

parkirni senzorjiAkcijske cene kakovostnih parkirnih senzorjev z vgradnjo. Nudimo 3-letno jamstvo.

Avtoservis - AA boniteta odlicnosti